Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Vissza a főoldalra

Blog

Mi kell egy jó minőségű albérlet kereséshez?

Megfelelő nagyságú adatbázis, jó kereső, információgazdag adatlap. Ezek mentén kezdtük el mini összehasonlításunkat, melyben a marketplace –t hasonlítottuk össze a vezető albérletes oldalakkal.
több...

Az albérletkeresés 7 aranyszabálya

Az albérletkeresés folyamata sokszor lehet nehezebb, mint gondoltuk. Nagyon sok tényezőre kell odafigyelnünk a lakáskereséskor, illetve nekünk is meg kell határoznunk a saját igényeinket, elvárásainkat. Összeszedtük, hogy mi az albérletkeresés 7 aranyszabálya, amelyeket betartva hatékonyan találhatjuk meg a számunkra megfelelő albérletet.
több...

Alberlet.hu checklist

Számos olyan kérdés és szempont merülhet fel a lakáskiadás folyamata során, amelyre a hirdetés feladása és a szerződés aláírása előtt érdemes odafigyelni. Összeszedtünk 5 olyan dolgot, amit mindenképp ellenőrizni kell, hogy szerepel-e a lakáshirdetésben, mielőtt feladjuk azt.
több...

Flatko-4Nappali_BC201_V01.png

2021 elején, a XIII. kerületi Madarász Viktor utcában, a Flatco 80 újépítésű, lakberendezők által berendezett albérletet vezet piacra. A cég az early bird előszerződési időszakban most az első év lakbérének 10%-át is elengedi. Az átlagáron elérhető, kiemelkedő minőségre szavazók otthonra találását virtuális 3D lakásbemutató séták is segítik. A széles választékban stúdió, hálófülkés, valamint egy, illetve két hálószobás kiadó lakások egyaránt megtalálhatók.
több...

Változik az internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyási folyamata

2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást. Ha tehát nem adott meg telefonszámot a banki azonosításhoz, nem fog tudni az interneten vásárolni az érintett internetes kereskedőknél. (Minden olyan kereskedőnek, akinek az Európai Unión belüli pénzintézettel van kártyaelfogadói szerződése, 2021. január 1-től kötelező lesz alkalmaznia a kétlépcsős hitelesítést az EU 2015/2366-os irányelvének (PSD2) megfelelően.)
több...

Covid-19-hatasa-az-alberlet-piacra

Alberlet.hu –n 2020 szeptemberben 42%-al több hirdetés jelent meg, mint 2019 szeptemberben, a kiadási tranzakció ideje hosszabbodik. Milyen okok állhatnak a háttérben?
több...

olcso-alberlet-lakas-1.jpg

Az albérletpiac változásait figyelve talán nem meglepő, hogy a kereslet megnőtt az olcsó kiadó lakások iránt, egyre többen keresnek olcsó albérletet, különösen Budapesten. Az ok egyszerű: a Budapestre munkalehetőségek miatt életvitelszerűen beáramlók aránya megnőtt (de a legtöbb megyeszékhelyen is), a kereslet tehát a kiadó lakások iránt szintén nőtt. A bérek növekedésével, az ingatlanárak megemelkedésével ebben a helyzetben észszerű megoldás lehet egy olcsó albérlet kiválasztása, de az előnyök mellett a veszélyeire is szeretnénk felhívni a figyelmet. Összeállításunkban az olcsó kiadó lakások ellen és mellett is érvelünk.
több...

Hogyan csempéssz egy kis tavaszt az albérletbe télen?

Bár mostanában az időjárás bohókás, a tél végéhez közeledve a legtöbben már várjuk a tavaszt, a jó időt, friss levegőt és a természet feléledését. A napsütés mellett fontos, hogy a lakásunkba becsempésszük a tavaszi hangulatot, ehhez hoztunk most 4 kreatív megoldást. Ha albérletben laksz, ne aggódj, ezek az ötletek abszolút albérletkompatibilisek!
több...

albérlet kis lakás

Ha kis lakásban, esetleg budapesti garzonban élsz, rendkívül fontos, hogy okosan használjuk ki a rendelkezésre álló teret, hiszen néhány jó megoldással szuperül növelhető az élettér és kellemes, kényelmes otthon alakítható ki. 3 tippet hoztunk, amivel előnyösen használhatóak ki a kis lakás terei.
több...

Budapesten, Csepelen élek albérletben és a II. kerületben dolgozom. A két kerület közötti különbség számos tekintetben kézzel tapintható. De…
több...