Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Király utca

Pécs  60 m2, 1 szoba + 2 félszoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 130 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 260 000 HUF
Rezsiköltség 20 000 HUF / hó
Közös költség 15 000 HUF / hó
Méret 60 m2
Szobák száma 1 szoba + 2 félszoba
Különnyíló szoba 3
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet 2
Erkélyek száma 1
Lift Igen
Kilátás Panorámás
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2020-07-01
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Belváros
Ingatlan címe Király utca
Ingatlan állapota Kitűnő
Fűtés Házközp. mérőórával
Ház jellege Társasház

Lakás jellemzők: Fürdőkád

részletek

Pécs belvárosában, a Király házban kiadó egy nappali + 2 hálószobás, teljesen különnyíló szobákkal rendelkező, berendezett, gépesített lakás.

Az ingatlan a 2. emeleten található, lift van.
Az ajtón belépve egy tágas előtérbe érkezünk, ahol a konyha és az étkező is található. Innen jobbra nyílik az egyik hálószoba. Az előtérben maradva tovább haladva balra van a vendég wc, egyenesen a rendkívül világos nagy nappaliba, jobbra pedig egy kis folyosóra jutunk. A folyosóról nyílik a szintén méretes fürdőszoba, amiben fürdőkád, wc és számtalan szekrény található. A folyosón tovább haladva a második hálószobába jutunk.

Ez utóbbi hálószobából és a nappaliból tudunk kimenni a kb. 8 nm méretű teraszra, ahonnan egyaránt tárul elénk a csodálatos mecseki panoráma és a Búza tér forgataga.

Az ingatlan minden szeglete páratlan hangulattal rendelkezik, a kényelemről pedig a praktikus berendezés gondoskodik. Egyaránt alkalmas a közösségi tereknek köszönhetően beszélgetésekre, együtt töltött minőségi időtöltésre és privát félrevonulásra is.

Internet és Tv előfizetés van a lakásban.
Igény esetén garázs is bérelhető hozzá.

Bérleti díj 130 000 ft (számlásan) + közös költség + rezsi.
2 havi kaucióval és az első havi díjakkal azonnal költözhető, minimum 1 évre.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások