Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Komócsy utca

Budapest, XIV. Kerület  55 m2, 2 szoba
Nemeskéri Huba, +36/30-577 Mutasd

részletek

Fiatal pár kiadja szeretett lakását. Otthonos, szép környezet, a belváros könnyen elérhető, mégis levendula illat és madárcsicsergés fogad.

Zugló csendes, kertvárosias utcájában április elejétől kiadó egy földszinti, nagy teraszos, gépesített, bútorozott lakás.

Az ingatlan nettó 50 nm-es, melyhez egy 10 nm-es privát terasz tartozik.

A lakás déli/délnyugati tájolású, egész évben süti a nap a terasz felől. Nagyméretű amerikai konyhás nappali, tágas hálószoba jellemzi.
A hálószobában, konyhában és előszobában igényes, nagyméretű beépített szekrények lettek kialakítva. A konyhában mosogatógép, mikrohullámú sütő, kerámia főzőlap és légkeveréses sütő található.
A nappali légkondicionált. Az utcáról szintben, lépcső nélkül lehet a lakásig bejutni. A lakás riasztóval, redőnnyel és az ablakok szúnyoghálóval felszereltek.

Igény esetén a teremgarázsban 1 vagy akár 2 gépkocsibeálló is bérelhető. Elektromos autó számára töltő kiépítésére van lehetőség (AC 230V földelt dugalj egyedi mérővel).

A ház liftes, biztonsági kamerarendszerrel felszerelt. Fiatalos, gyerekbarát környezet.
A környék infrastruktúrája kiváló, 5-10 perc sétára több tömegközlekedési eszköz elérhető.

Közös költség: kb 13000 Ft, fűtés, víz, áram elszámolása fogyasztás szerint fizetendő.

Kisállat nem hozható, dohányzás a lakáson kívül megengedett.

Az ingatlan a tisztasági festés után április elején költözhető 2 havi kaució letétele és közjegyző előtt tett nyilatkozat után.

Ingatlanosok, kérem, ne keressenek!

Környék: Városliget
Közlekedés: 7-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.121 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.109 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.806 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 0.316 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.925 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások