Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
190.000 Ft/hó

Úszódaru utca

Budapest, XIII. Kerület  63 m2, 2 szoba

részletek

Marina parton tágas, kényelmes 2 szobás lakás hosszútávra kiadó. A lakás bútorozatlan, konyhája gépesített, légkondicionált. A szobák ablakai és a terasz a ház belső kertjére nyílnak ezért nagyon csendes és nyugodt. A lakás 56 nm, e miatt az átlagos 2 szobás lakásoknál jóval tágasabb, kényelmesebb és tartozik hozzá egy 13 nm-es terasz. A lakás állapota újszerű és frissen van festve. Bérleti díj: 190.000.- Ft/hó + rezsi. 2 havi kaució szükséges. Ingatlanközvetítők segítségét NEM kérjük!!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások