N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .

Távtanács

Köszönjük figyelmét! Amennyiben Ön bérlésre szánt ingatlannal rendelkezik, esetleg vásárláson gondolkozik egy sor kérdéssel találja szembe magát.

Mi a legkedvezőbb hely, milyen értéknövekedéssel, hozammal számolhatok?

Milyen beosztású, fekvésű lakást vásároljak? Üresen vagy bútorozottan kínáljam, és milyen bútorral?Van e bérlői célcsoportom, és hogyan érjem el őket? Hogyan viselkedjem a bérlőmmel? Hogyan adjam át a lakást? Adózás? Hogyan kezeljem a lakást és a számlaforgalmat? Mi a teendőm bérlőcserénél, hogyan számoljam el a kauciót?

Megannyi kérdés, amelyre távtanácsadónk igyekszik hasznosítható személyre szóló válaszokat adni Önnek.

TEGYE FEL KÉRDÉSÉT! KATTINTSON IDE

Szabályzat:

1. Ügyfelünk jelen szabályzat rendelkezéseinek elfogadása mellett az űrlap elküldésével megbízza Szolgáltatót (későbbiekben: távtanácsadót), hogy saját lakáscéljához rendelhető lépésekről, meglevő és elérhető különböző erőforrásokról értékelést (tanácsot) adjon, amit a távtanácsadó az űrlap fogadásával elvállal.

2. A bérbeadási távtanácsadás személyre szóló és az ügyfél által ingyenesen igénybevehető szolgáltatás. Kizárólag az ügyfél által az űrlapon és a későbbi elektronikus írásbeli kapcsolatfelvételek során közölt elemekkel (megadott adatokkal, tényekkel, esetleg elektronikusan megküldött dokumentumokkal) és nem a nyilvános felületen, hanem a képernyő mögött dolgozik. Ezért Szolgáltató jogi felelőssége teljes tudatában kijelenti, hogy az ügyfél által az interneten keresztül rábízott személyes adatokat a távtanácsadó titkosan, az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Másfelől a tanácsadási megbízást a távtanácsadó bármikor felmondhatja azzal az indokkal, hogy az ügyfél által leírtak komolytalanok, az adatok nem tűnnek valódinak, vagy a tanácsadáshoz nem elégségesek.

3. Az ügyfél a tanácsadás igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy részére a távtanácsnak megfelelő konkrét terméket vagy szolgáltatást is ajánlunk.

4. A távtanácsadás keretében a Szolgáltató csak tanácsadást nyújt, amely nem jelent ügyintézést. Ezért az ügyfél tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a tanácsadás keretében nem tudja garantálni az eredményt, ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár.

5. A szolgáltatás ingyenességére tekintettel annak szabályait Szolgáltató bármikor egyoldalúan megváltoztathatja, mely jelen oldalon való megjelenésével minden résztvevőre azonnal hatályossá válik.

6. Jelen megállapodást bármely fél 15 napon belül rendes felmondással írásban megszüntetheti. Ez esetben Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy az ügyfél adatait törli az adatbázisból.

Budapest, 2014. október 1.